20 d’octubre de 2020 20/10/20

Les famílies de més de 1500 alumnes seran beneficiares dels vals de beca menjador a Torrent

    La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha posat en marxa el val per les famílies més desfavorides que tenen la totalitat de la beca menjador. Aquestes famílies rebran  un 'val beca menjador' de 60 euros per alumne o alumna per fer front a l'emergència social mentre dure la suspensió de classes a causa del COVID-19.

    Segons fonts de Conselleria les famílies beneficiàries rebran per SMS el 'val-beca menjador' per a comprar menjar en Consum i Charter, aquesta mesura s'allunya de mesures d'altres comunitats on s'ha apostat per menjar ràpid de baixa qualitat de grans cadenes. A Torrent comptem amb 8 establiments perquè les famílies puguen fer ús del val.

    El grup Compromís a l'Ajuntament de Torrent ha volgut destacar que "la Conselleria d'Educació està prenent les decisions per poder fer més fàcil la situació a les famílies desfavorides". El grup municipal també ha destacat la rapidesa de la Conselleria d'Educació en desenvolupar i posar en marxa el pla Mulan, el qual inclou una plataforma educativa perquè l'alumnat puga continuar el ritme de les classes de forma telemàtica.

    Pujar