2 d’abril de 2020 2/4/20

Les falleres majors de Torrent viuran moments màgics en les exaltacions d’este cap de setmana

Les falleres majors de Torrent viuran moments màgics en les exaltacions d’este cap de setmana - (foto 1)

    L'Auditori s'engalana este cap de setmana per a celebrar les exaltacions de les falleres majors de Torrent 2019. Carmen Raga i Ortí, fallera major, i Leyre Gallego i Ruiz, fallera major infantil, viuran un somni fet realitat amb este acte, en el qual rebran la joia i la banda que les acredita com a màximes representants de les festes josefines, i que és el tret d'eixida d'un any carregat d'emocions, il·lusió i bons moments, que quedaran per a sempre en el seu record.

    Els fallers i falleres es reuniran dissabte a la vesprada en l'exaltació de Carmen que, acompanyada de la seua cort d'honor, desfilarà davant de tots els presents en un acte molt emotiu que porta per títol: Rapsòdia del foc, i que estarà carregat de moltes sorpreses. L'exaltació serà conduïda pel presentador Carlos Jiménez, a més de comptar amb la presència del mantenidor Alfred Costa, anterior regidor de Cultura, Activitas Lúdiques i Falles de l'Ajuntament de Torrent.

    D'altra banda, diumenge al matí és el torn perquè Leyre visca moments inoblidables amb una exaltació titulada Carpe Diem, princesita Leyre! La protagonista estarà acompanyada de les xiquetes que formen la cort d'honor, i totes elles gaudiran de grans moments. L'exaltació serà presentada per Salva Ros i Gemma Ramírez, i la mantenidora és Estefanía de Julio, exvicepresidenta de protocol de Junta Central Fallera.

    En acabar les dos exaltacions, les falleres majors rebran la visita dels representants del teixit fester, empresarial i social de la ciutat, que no volen perdre l'ocasió per a felicitar Carmen i Leyre pel seu regnat. A més a més, la fallera major infantil de València, Sara Larrazábal Bernal, acudirà a l'exaltació infantil per a acompanyar Leyre i desitjar-li el millor.

    Pujar