elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La falla Sant Valerià crea un betlem solidari amb més de mil galetes

La falla Sant Valerià crea un betlem solidari amb més de mil galetes
  • La comissió torrentina recull aliments que es destinaran a Càritas de la Sagrada Família

MÉS FOTOS
La falla Sant Valerià crea un betlem solidari amb més de mil galetes - (foto 2)
La falla Sant Valerià crea un betlem solidari amb més de mil galetes - (foto 3)
La falla Sant Valerià crea un betlem solidari amb més de mil galetes - (foto 4)
La falla Sant Valerià crea un betlem solidari amb més de mil galetes - (foto 5)

La falla Sant Valerià torna a sorprendre  els torrentins amb el Betlem més dolç de la ciutat titulat “El camí de María”. Enguany la comissió ha emprat més de mil galetes per a confeccionar un Betlem que es pot visitar, respectant les mesures anticovid i aportant un quilo d'aliments que es destinarà a Càritas Sagrada família, com realitza cada any.

Enguany la comissió ha organitzat aquest gran naixement des de casa, a causa de la situació pandèmica que vivim, de manera que cada faller ha realitzat una escena que després s'ha muntat en el casal. D'entre les escenes destaquen més de mil galetes, productes desdejuni i de brioixeria rebutjada, que no servien per a posar-se a la venda ni per al consum i que ha donat un forn del veïnat.

El pessebre està instal·lat dins d'un forn de llenya antic i en el seu interior es poden veure escenes com l'anunciació als pastors, a la verge, la matança dels innocents, els mags, el pessebre, un poblat i un mercat amb multitud de llocs, que és el més comentat pels xiquets del barri. Aquest desdejuni nadalenc compta amb un riu de llet, concorde a la temàtica i diferents punts d'il·luminació que el doten de major atractiu.

Els dies que es pot visitar el Betlem són de dilluns a dimecres de 18 a 20 hores al carrer L'Horta, 29, amb respecte a l'aforament màxim de sis persones, l'ús obligatori de màscara i distància social, tal com marca la normativa de seus festeres.

Pujar