9 d’abril de 2020 9/4/20

Dotze afectats per coronavirus en un centre de majors de Torrent

Dotze afectats per coronavirus en un centre de majors de Torrent - (foto 1)
  • L'alcalde de Torrent llança un missatge de tranquil·litat: “Estem en contacte permanent amb el centre i Salut Pública per a seguir les seues indicacions”

Aquest dimarts s'han confirmat dotze afectats per coronavirus en un centre de majors de Torrent. Es tracta del centre Santa Elena, residència i centre de dia, que ja ha sigut tancat i s'estan restringint les visites, confirmen fonts de Sanitat.

En concret, els dotze residents es troben bé, són casos lleus encara que s'estan adoptant totes les mesures oportunes i s'estan recuperant en la pròpia residència.

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat als familiars dels residents i veïns de la localitat: “Es tracta de casos lleus. La Conselleria està aplicant els protocols establits. Els afectats es recuperen en el propi centre. Estem en contacte permanent amb el centre i Salut Pública per a seguir les seues indicacions. Us mantindrem informats”, conclou l'edil.

Així, des de Salut Pública s'està valorant la situació case per cas, establint els contactes i adoptant les mesures indicades pel Ministeri en el protocol que va publicar divendres passat.

En concret, els casos en investigació o confirmats han de romandre en una habitació amb bona ventilació, amb bany propi i a porta tancada. A més, hauran d'evitar eixir a les zones comunes.

Pujar