elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dades oficials: Torrent suma 288 contagis i 53 morts des de l'inici de la pandèmia

Dades oficials: Torrent suma 288 contagis i 53 morts des de l'inici de la pandèmia

  La pandèmia del coronavirus ha impacte amb força en la Comunitat Valenciana. El nombre de nous contagis comença a relaxar-se conforme avancen els dies, però des del mes de març són molts els municipis que s'han vist esguitats pel coronavirus.

  És el cas de Torrent on, segons les dades facilitades per la conselleria de Sanitat, un total de 288 veïns han donat positiu en COVID-19 i 53 han mort a causa del virus.

  En el que a la situació més recent es refereix, en els últims 14 dies s'han detectat 1 només nou contagi el que suposa una gran reducció respecte a les dades acumulades en aquest municipi. Cal recordar que la localitat va ser protagonista d'uns dels grans brots de coronavirus en una de les seues residències de majors.

  Totes aquestes dades queden reflectits en l'informe que diàriament actualitza la Generalitat Valenciana, en el qual es detalla la situació en la qual es troba cada municipi i la seua respectiva evolució en la lluita contra el coronavirus.

  Recorda, que pots seguir tota l'actualitat del coronavirus a través de l'especial d'elperiodic.com. Accedeix a aquest fent clic, ací.

  Pujar