elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

CS crearà una oficina de turisme i incentivarà la inversió hotelera en Torrent

CS crearà una oficina de turisme i incentivarà la inversió hotelera en Torrent
  • Claramonte: “Les festes i tradicions torrentines i altres recursos patrimonials han de convertir-se en els motors del turisme a la nostra ciutat”

MÉS FOTOS
CS crearà una oficina de turisme i incentivarà la inversió hotelera en Torrent - (foto 2)
CS crearà una oficina de turisme i incentivarà la inversió hotelera en Torrent - (foto 3)

El candidat de Ciutadans (CS) a l'alcaldia de Torrent, Raúl Claramonte, ha presentat les seues propostes en matèria de festes i turisme. “Les festes i tradicions torrentines i altres recursos patrimonials amb valor històric i potencial d'atracció han de convertir-se en els motors del turisme a la nostra ciutat, sense que fins hui s'haja desenvolupat prou”, ha advertit.

En primer lloc, ha concretat, “crearem una oficina de turisme, afavorirem la inversió hotelera i la implantació d'empreses turístiques també de nou encuny, amb major atenció a les relacionades amb els nostres recursos i paratges naturals sense provocar la seua erosió, com el parapent, l'escalada, el senderisme i el cicloturisme”.

En segon lloc, ha detallat Claramonte, “millorarem l'oferta d'oci mitjançant la construcció d'un parc aquàtic més accessible, de majors dimensions i més prop del centre urbà que servisca tant als torrentins per a refrescar-se a l'estiu com de promoció turística de la ciutat”.

A més, ha esgrimit el candidat de CS, “proporcionarem identitat pròpia a les festes i tradicions torrentins mitjançant un procés de diferenciació de les d'altres pobles i ciutats, que provoque en els potencials turistes el desig de conéixer-les, no sols durant la seua celebració, sinó tot l'any”.

Per a aconseguir-ho, ha argumentat, “és imprescindible promocionar a les associacions que organitzen o participen en les festes tradicionals com ara comissions falleres, filae’ i comparses, societats gastronòmiques, confraries i germanors, amb especial orientació a la promoció exterior de les festes torrentines i la seua assistència a fires com per exemple FITUR”. De fet, Claramonte ha expressat “el seu suport” a aquestes associacions durant tota la legislatura amb la participació en molts dels seus actes.

Pujar