elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Consternació per l'assassinat a Torrent d'un jove participant de ‘MYHYV'

Consternació per l'assassinat a Torrent d'un jove participant de ‘MYHYV'
  • Les xarxes s'han omplit de missatges de comiat a Dani Menjíbar després de ser apunyalat en ple carrer en una coneguda avinguda de Torrent

Dani Menjíbar, un jove de 31 anys i exconcursant del programa de Mediaset 'Dones i Homes i Viceversa’ ha sigut assassinat aquest dissabte de matinada en la localitat valenciana de Torrent. Segons informaven fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, el jove va ser ferit per arma blanca i no va haver-hi trasllat a l'hospital ja que va morir in situ.

Pel que sembla, el trist succés es va produir després d'una discussió en un pub al costat del Centre Comercial Les Amèriques. Es desconeixen els motius que van portar a la baralla entre diversos individus, entre ells un menor d'edat de 16 anys i que va acabar hores després amb l'assassinat del jove Dani en l'avinguda el Vedat, ja fora del pub.

Les punyalades que va rebre li van causar la mort en el mateix lloc dels fets. És més, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències va mobilitzar un Servei Vital Bàsic i un SAMU però els metges no van poder fer res per ell.

La investigació policial esclarirà els fets i mentre s'ha detingut dos xics de 18 i 20 anys i dos germans de 16 anys. Segons els advocats de Dani

Menjíbar, els dos menors detinguts, germans de 16 anys, passaran a la disposició de la Fiscalia de Menors en les pròximes hores i la investigació policial esclarirà qui dels quatre va ser l'autor de la mortal agressió.

Mentrestant, les xarxes socials s'han omplit de missatges de consternació, suport i indignació per la mort del jove participant de ‘Dones i Homes i Viceversa’. La seua aparició es remunta a 2010 quan va participar com a pretendenta en l'espai de Telecinco.

El jove tenia ara 32 anys i celebrava fa uns dies en les seues xarxes socials la fi del confinament.

Pujar