elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El concurs Nacional Amparo Fandos celebra la final amb un concert del guanyador

El concurs Nacional Amparo Fandos celebra la final amb un concert del guanyador

  El cap de setmana ve ple d'activitats molt variades i per a tots els gustos. La música estarà present en diversos actes. D'una banda, es celebra la clausura del Concurs Nacional de Piano Amparo Fandos. La fase final s'iniciarà dissabte a les 10.00 h fins a les 14.00 h. I a partir de les 18.00 h tindrà lloc un concert a càrrec del guanyador del primer premi. D'altra banda, l'IES La Marxadella acull el concurs Música Aula a partir de les 19.00 h.
  La sala d'actes de l'Ajuntament acull, dissabte a les 11.45 h, els Premis Ciutadà 2017. La Federació d'Associacions Ciutadanes de Torrent (FAC) organitza estos premis amb l'objectiu de reconéixer les persones i associacions que han destacat per oferir un bon servici i que han sigut un exemple per a la ciutadania.

  La musa de la Música, Ana M. Castro, acompanyada per les seues dames d'honor, serà nomenada este cap de setmana. L'acte tindrà lloc en el centre de la Unió Musical a les 12.00 h.
  Seguint la temàtica musical, l'Auditori acull Pareja Abierta de Darío Fo, un espectacle que tracta el joc de ser marit i dona o una parella d'enamorats, representat en una mesa de combat en què les armes són la gelosia ridícula, l'amenaça de suïcidi, la política i la inconsistència del discurs modern sobre la vida matrimonial. Dissabte a les 20.00 h.

  I per acabar amb els espectacles musicals, el Cercle Catòlic oferix un concert pels Grups Músics Artístics. Diumenge a les 19.00 h a la sala parroquial.
  Pel que fa a la programació infantil, un taller de màgia divertirà tots els xiquets i xiquetes, on aprendran els secrets per a realitzar diferents trucs per als amics i familiars. Dissabte a partir de les 11.00 h al Centre Ambiental del Vedat. A més, este centre ha organitzat, també dissabte de matí, un concurs de fotografia on poden participar-hi persones de totes les edats.

  L'Hort de Trénor ha preparat un taller on es treballaran els llegums que se solen utilitzar en la cuina, i es crearan mosaics creatius i molt bonics. Diumenge a les 11.00 h.
  L'associació de veïns del barri Els Caragols festejaran la famosa Fira d'Abril. Durant tot el dia la música flamenca, els ventalls i el ball seran els protagonistes. La festa començarà al matí i acabarà ben entrada la nit.
  En l'àmbit religiós, es farà una missa i, després, la benedicció de la nova imatge de la Mare de Déu dels Desemparats en el parròquia de Sant Josep. Dissabte a les 19.30 h.
  Per a finalitzar les activitats del cap de setmana, els veïns gaudiran d'un mercat medieval, que començarà dissabte i acabarà dilluns. El mercat s'emplaçarà des del carrer d'Azorín fins a l'avinguda de Genaro Palau.

  Pujar