20 d’octubre de 2020 20/10/20

Compromís tria a Víctor Medina com a nou portaveu de Compromís per Torrent

Compromís tria a Víctor Medina com a nou portaveu de Compromís per Torrent - (foto 1)
  • L’ex regidor succeeix a Goyo Rius, que ha liderat el col·lectiu valencianista a la capital de l’Horta durant els últims quatre anys

Víctor Medina és el nou Portaveu Local de Compromís per Torrent després de ser elegit per unanimitat de l’Assemblea Local celebrada aquest dilluns a la seua seu local. Succeeix així a Goyo Rius, qui ha estat Portaveu dels valencianistes a la localitat durant els últims 4 anys i que seguirà formant part de l’executiva local en qualitat de Secretari d’Organització.

Medina, ex regidor de Compromís a l’Ajuntament de Torrent durant l’anterior legislatura, va destacar per la defensa dels drets LGTBI i de la remunicipalització de l’empresa Aigües de l’Horta. Ha ocupat diferents càrrecs orgànics en el partit entre els quals destaca al portavocía de les joventuts a nivell local i nacional o treballant com a tècnic parlamentari a les Corts Valencianes. Actualment desenvolupa funcions d’assessor d’Assumptes Parlamentaris a la Generalitat Valenciana.

Segons Medina «apostar per la política local és un dels reptes més il·lusionants que es poden afrontar en política» i, respecte als reptes que marca per a la legislatura que inicia ara, destaca «l’aposta per la implantació social de Compromís, seguir treballant per ser la principal força que represente els valors del feminisme a Torrent, donar la batalla contra les desigualtats socials que pateix la nostra ciutat i donar un major protagonisme a les joventuts que són el motor del canvi polític en tota societat».

En l’últim any les diferències entre diferents sectors de la coalició a la capital de l’Horta donaren algunes notícies que, segons la nova executiva «han quedat soterrades definitivament». Així, la nova executiva local compta amb membres de totes les branques de la coalició: el BLOC (força majoritària a Compromís), Iniciativa, Verds-Equo i amb els adherits directament a la coalició.

Pujar