12 d’agost de 2020 12/8/20

Compromís per Torrent qualifica d’incomprensible la política de preus públics del tàndem de govern PSOE-Cs

  • Pau Alabajos: “Mentre que per a acudir a la piscina municipal d’estiu cal pagar, l’autocine és gratuït”

Compromís per Torrent demanarà explicacions en la propera junta de portaveus sobre la política de preus públics marcada per l’executiu local de Ros, amb el suport del seu soci de Ciudadanos.

El portaveu de Compromís, Pau Alabajos, ha qualificat com a incomprensible el fet que mentre les veïnes i veïns de la piscina municipal paguen regularment la seua entrada, l’assistència a l’autocine habilitat pel consistori és lliure i gratuïta, podent entrar a visionar pel·lícules tant usuaris de Torrent com d’altres poblacions.

“No s’entén que un servei públic, usat habitualment per moltes famílies al llarg dels anys, siga de pagament, mentre un espai de nova creació siga gratuït”.

Per això Compromís demanarà que la piscina d’estiu municipal siga també gratuïta, per a igualar els drets d’uns usuaris i altres, “perquè no té cap sentit penalitzar una instal·lació d’estiu vinculada a l’activitat física a l’aire lliure, mentre que s’afavoreix un altra de caràcter sedentari com és un autocine”, ha remarcat Alabajos.

 

Pujar