31 d’octubre de 2020 31/10/20

Compromís per Torrent denuncia la manca de manteniment del carril bici al municipi

Compromís per Torrent denuncia la manca de manteniment del carril bici al municipi - (foto 1)
  • Pau Alabajos “La xarxa de carril bici de Torrent mostra greus deficiències de senyalització i manteniment, així com també d’interconnexió entre carrers”

MÉS FOTOS
Compromís per Torrent denuncia la manca de manteniment del carril bici al municipi - (foto 2)
Compromís per Torrent denuncia la manca de manteniment del carril bici al municipi - (foto 3)

En una nova inspecció d’infraestructures, el grup municipal de Compromís per Torrent ha aportat diverses fotografies on es mostra l’estat actual de diferents carrils bici, obstacles, falta de poda de l’arbrat al voltant dels carrils, a banda de clots i desperfectes.

“Torrent continua tenint greus problemes de mobilitat sostenible: els diferents governs s’han dedicat a fer política de cara a la galeria, en lloc d’estudiar alternatives al transport motoritzat” ha indicat el portaveu, Pau Alabajos.

A més de la falta de manteniment, Compromís ha volgut destacar que molts dels problemes que ja varen denunciar l’any 2012 encara continuen vigents. Més enllà dels ciclo-carrers, seguix sent missió impossible desplaçar-se des del centre de Torrent fins a molts barris del municipi.

Finalment, Alabajos ha explicat que Torrent emet molt més CO2 del que pot absorbir la seua coberta vegetal (en concret, un terç), i això és degut sobretot al gran volum de trànsit rodat, que no es podrà reduir mentre continue l’actual manca de manteniment del carril bici, que desincentiva la seua utilització, especialment entre els usuaris ocasionals i els nous que hi podrien fer-ne ús.

Pujar