22 de gener de 2021 22/1/21

Compromís per Torrent denuncia que el govern municipal pinta sobre els desperfectes dels carrils bici

Compromís per Torrent denuncia que el govern municipal pinta sobre els desperfectes dels carrils bici - (foto 1)
  • Pau Alabajos: "Novament, el govern de Ros demostra la seua falta de compromís amb la mobilitat sostenible"

MÉS FOTOS
Compromís per Torrent denuncia que el govern municipal pinta sobre els desperfectes dels carrils bici - (foto 2)

Segons les fotografies aportades per Compromís, a Torrent el carril bici continua amb els mateixos clots i problemes d’accessibilitat, però amb una nova capa de pintura. El seu portaveu municipal, Pau Alabajos, ha recordat que el problema ja fou identificat fa tres mesos pel seu grup municipal al Ple de l’Ajuntament.

També el nou portaveu local de Compromís, Víctor Medina, ha destacat que “El govern municipal en compte d’usar els recursos públics per a solucionar el problema pinta damunt d’ell”.

Segons Alabajos “Des de Compromís, portem denunciant la nul·la voluntat dels diferents governs de Torrent per fer de la bicicleta una alternativa real de mobilitat al nostre municipi, no els interessa i a més amaguen les dades de contaminació atmosfèrica i emissions de CO2”.

Addicionalment els Joves de Compromís porten reclamant, des de fa més de 7 anys, inversions en matèria de mobilitat sostenible perquè les veïnes i veïns, que així ho estimen, puguen desplaçar-se en bici per la ciutat, “lamentablement continuem pràcticament igual” explica el portaveu local, Victor Medina.

Finalment, Alabajos ha destacat que, “estem en un moment on el món científic ha posat en marxa el cronòmetre arrere per al planeta i lluny de col·laborar amb l’emergència climàtica decretada per la Generalitat i el govern estatal, Ros ignora l’informe sobre emissions publicat al 2014, on ja s’alertava que Torrent està emetent molt més CO2 del que la seua coberta vegetal pot absorbir”.

Pujar