20 d’octubre de 2020 20/10/20

Claramonte: "És urgent un pla d'actuació municipal per rehabilitar els barris de Ramón i Cajal i adjacents de Torrent"

Claramonte: "És urgent un pla d'actuació municipal per rehabilitar els barris de Ramón i Cajal i adjacents de Torrent" - (foto 1)
  • El portaveu de Cs lamenta "la deixadesa de l'Ajuntament popular per atendre aquesta situació que comença a ser endèmica en aquestes zones del municipi"

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha demanat "urgent un pla d'actuació municipal per rehabilitar els barris de Ramón i Cajal i adjacents de Torrent". "Serà a través d'una moció juntament amb el PP, en el pròxim ple i que pretén fer-se extensiva per solucionar el deteriorament que pateixen aqueste zones del municipi", ha explicat. 

Claramonte ha reiterat "la preocupació de la nostra formació pels problemes que arrosseguen els veïns de l'Associació de Ramón i Cajal i adjacents des de fa anys". "El nostre compromís és sempre amb tots els torrentins, escoltar les necessitats de tots els barris", ha matisat.  

En aquest sentit, l'edil de la formació taronja ha recordat que "el nostre grup municipal ja va exposar aquesta problemàtica i demanar solucions en l'últim ple, després de reunions mantingudes amb els afectats". No obstant això, Claramonte ha valorat que "ara el PP en l'oposició se sume a aquesta proposta i esperem també la mateixa actitud de la resta de grups municipals per treballar en una solució conjunta durant aquests quatre anys". "És lamentable la deixadesa de l'Ajuntament en les anteriors legislatures de govern socialista i popular per atendre aquesta situació que comença a ser endèmica en aquestes zones del municipi", ha assegurat. 

Així mateix, Claramonte ha apuntat a la moció de Cs, aprovada a l'inici d'aquesta legislatura, sobre la reivindicació de la neteja del barranc que afecta aquests veïns i "de la qual encara desconeixem el seu estat i gestió, tot i reiterades peticions en ple", ha conclòs. 

Pujar