13 de desembre de 2019 13/12/19

Ciutadans Torrent reclama que "el consistori se centre en temes que afecten el municipi"

  • Claramonte: "Coincidim que la Comunitat Valenciana està infrafinançada, però no ens competeix i no podem solucionar-ho"

Ciutadans (Cs) Torrent reclama que el consistori se centre en temes que afecten el municipi. Així ho ha expressat el portaveu, Raúl Claramonte després d'una comissió informativa on s'han debatut dues mocions, una de Compromís i una altra del PP, sobre el finançament de la Comunitat Valenciana.

Segons Claramonte, "hi ha Comunitats Autònomes què estan clarament infrafianciadas, com València o Múrcia, entre altres, que estan rebent menys finançament per habitant". "Aquesta situació es deu a la mala gestió dels governs, tant PP i PSOE", ha assegurat Claramonte.

En tot cas, ha defensat, "el finançament autonòmic no és competència de l'Ajuntament i per tant no està a les nostres mans la solució." Per a l'edil, "perdem temps i recursos perquè aquest debat no té cap efecte real, és paper mullat".

A més, el regidor de la formació taronja ha manifestat que "és curiós que el Partit Popular i Compromís hagen presentat dues mocions tan similars".

ocultar
Ciutadans Torrent reclama que "el consistori se centre en temes que afecten el municipi"
Pujar