30 de novembre de 2020 30/11/20

Ciutadans de Torrent i Loriguilla aborden polítiques en matèria de mobilitat i transport per a les seues zones empresarials

Ciutadans de Torrent i Loriguilla aborden polítiques en matèria de mobilitat i transport per a les seues zones empresarials - (foto 1)
  • L'alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro i el regidor de l'àrea a Torrent, Raúl Claramonte, treballen conjuntament per a “fer costat a pimes i autònoms”

Ciutadans (Cs) de Torrent i Loriguilla “aborden polítiques en matèria de mobilitat i transport per a les seues zones empresarials”, ha explicat el portaveu de Cs Torrent, Raúl Claramonte després de reunir-se amb l'alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro.

“Compartim la importància d'apostar per polítiques econòmiques en benefici dels autònoms i pimes dels respectius municipis”, ha declarat Claramonte, al mateix temps que ha defensat “la necessitat d'aquestes millores per a continuar salvant ocupacions i contribuir a la col·laboració públic-privada amb la finalitat de crear llocs de treball en un moment tan delicat com el que estem vivint”.

A més, Claramonte ha destacat “l'intercanvi d'experiències en aquest àmbit”. “A Torrent és rellevant el treball amb el sector empresarial del Polígon Mas del Jutge, s'han mantingut diverses reunions amb l'Associació d'Empresaris, que agrupa 125 empreses, per a connectar pròximament la zona industrial i la localitat amb una nova línia d'autobús”, ha detallat.

Per part seua, Alfaro ha manifestat que “Loriguilla és un municipi d'interés per a la implantació d'empreses pel seu enclavament estratègic i la seua bona comunicació amb accessos directes a la A-3 i A-7 així com per la seua proximitat a l'aeroport de Manises i a la capital del Túria”. “La creació de l'associació de municipis de l'A3 amb altres dues poblacions amb les quals bufona com són Riba-roja i Xest amb l'objectiu comú de desenvolupar l'àrea empresarial conjunta està afavorint aquest interés empresarial”, ha assegurat.

Pujar