13 de juliol de 2020 13/7/20

Ciutadans promet millorar les infraestructures de Torrent per a fer la ciutat més accessible i segura

Ciutadans promet millorar les infraestructures de Torrent per a fer la ciutat més accessible i segura - (foto 1)
  • Ten: “Des de Madrid també treballarem perquè el municipi estiga vertebrat i els veïns no li la juguen cada vegada que passa el tren”

El número 2 de Ciutadans (Cs) al Congrés per València, Vicente Ten ha promés “millorar les infraestructures de Torrent per a fer la ciutat més accessible i segura”. “S'ha de vertebrar el municipi, unir-lo al polígon industrial, i, sobretot, que els veïns no li la juguen cada vegada que passa el tren”, ha assegurat durant la seua visita al municipi de l'Horta.

Per a Ten, “ni PP ni PSOE han fet possible aquests canvis tan necessaris”. En canvi, ha destacat, “Cs treballa en aqueixa línia també des de Madrid”. Per això, ha explicat, “és important votar a Ciutadans el diumenge, per a tindre més força i aconseguir-lo d'una vegada per sempre”.

En la mateixa línia, s'ha pronunciat el portaveu de Cs a Torrent, Raúl Claramonte, qui ha insistit que “a part de les deficiències en infraestructures, el candidat ha pogut constatar els problemes de neteja que patim, especialment en el barranc”.

Pujar