14 de novembre de 2019 14/11/19

Ciutadans promet millorar les infraestructures de Torrent per a fer la ciutat més accessible i segura

Ciutadans promet millorar les infraestructures de Torrent per a fer la ciutat més accessible i segura - (foto 1)
  • Ten: “Des de Madrid també treballarem perquè el municipi estiga vertebrat i els veïns no li la juguen cada vegada que passa el tren”

El número 2 de Ciutadans (Cs) al Congrés per València, Vicente Ten ha promés “millorar les infraestructures de Torrent per a fer la ciutat més accessible i segura”. “S'ha de vertebrar el municipi, unir-lo al polígon industrial, i, sobretot, que els veïns no li la juguen cada vegada que passa el tren”, ha assegurat durant la seua visita al municipi de l'Horta.

Per a Ten, “ni PP ni PSOE han fet possible aquests canvis tan necessaris”. En canvi, ha destacat, “Cs treballa en aqueixa línia també des de Madrid”. Per això, ha explicat, “és important votar a Ciutadans el diumenge, per a tindre més força i aconseguir-lo d'una vegada per sempre”.

En la mateixa línia, s'ha pronunciat el portaveu de Cs a Torrent, Raúl Claramonte, qui ha insistit que “a part de les deficiències en infraestructures, el candidat ha pogut constatar els problemes de neteja que patim, especialment en el barranc”.

ocultar
Ciutadans promet millorar les infraestructures de Torrent per a fer la ciutat més accessible i segura
Pujar