elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans aplaudeix “el civisme i la germanor” de la ciutadania en les Falles torrentines

Ciutadans aplaudeix “el civisme i la germanor” de la ciutadania en les Falles torrentines
  • Claramonte: “Cal subratllar que són unes festes que generen un impacte econòmic local molt positiu en el comerç i l'hostaleria”

MÉS FOTOS
Ciutadans aplaudeix “el civisme i la germanor” de la ciutadania en les Falles torrentines - (foto 2)

El portaveu i regidor de Ciutadans (CS) Torrent, Raúl Claramonte, ha fet un balanç “positiu” de les Falles i ha agraït “el civisme i la germanor de la ciutadania”. En la mateixa línia, ha destacat, “els veïns i veïnes estimem les nostres festes i tradicions, les defensem i gaudim, i compartim aquest sentiment faller amb la resta de turistes que han visitat el nostre municipi”.

En aquest sentit, ha subratllat que “són unes festes que generen un impacte econòmic local molt positiu sempre en sectors motors com el nostre comerç i l'hostaleria”. D'altra banda, Claramonte ha expressat “el seu suport a les comissions falleres torrentines” i ha demanat “disculpes” a les tres o quatre que no ha pogut acompanyar.

A més, el candidat a l'alcaldia per CS ha fet l'ullet d'agraïment a l'humor i a la sàtira local dels monuments de les falles Sant Roc, Sant Valeriano, Antoni Pardo i Avinguda, que han destacat la seua figura com a càrrec polític de la formació liberal. Per exemple, al·ludint a la sonada cançó de Shakira i la seua “Clara-Monte està de moda” o la representació de Batman una mica accidentat per l'esforç realitzat durant aquesta legislatura per a oferir estabilitat política i econòmica a Torrent.

Pujar