4 de juny de 2020 4/6/20

Cinema d'estiu a Torrent

Cinema d'estiu a Torrent - (foto 1)
  • Durant el mes d'agost la localitat valenciana programa l'emissió de diversos films en tres places de la ciutat

MÉS FOTOS
Cinema d'estiu a Torrent - (foto 2)
Cinema d'estiu a Torrent - (foto 3)
Cinema d'estiu a Torrent - (foto 4)

La ciutat de Torrent acollirà durant les nits d'agost projeccions de cinema en les places de la seua ciutat. L'Ajuntament ha programat diverses emissions per a refrescar les nits d'estiu i entretenir als torrentins. Les pel·lícules que es van a emetre són "de diferents varietats" per a tots els gustos i edats, ha explicat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

Des del famós musical 'La La Land', passant per 'Pirates del Carib', 'Tadeo Jones II', l'espanyola 'Toc toc' o 'Assassinat en el Orient Express', les pel·lícules s'emetran els divendres i dissabtes en les places de la Llibertat, l'Església i l'àrea recreativa de la Marxadella.

És una de les novetats que s'han presentat aquest dimecres en el tradicional desdejuni informatiu convocat per l'alcalde de Torrent, Jesús Ros, l'últim fins al cap de l'estiu. En el mateix, s'han repassat alguns temes d'actualitat com el gran esdeveniment esportiu que tindrà lloc aquest cap de setmana i que convertirà a Torrent en la capital de la pilota valenciana.

III Trofeu Pilota Ciutat de Torrent

El dissabte se celebrarà la final de l'III Trofeu Pilota Ciutat de Torrent amb un cartell de primera, format per figures de reconegut prestigi i qualitat en el món de la pilota. En la Gran final, que tindrà lloc el dissabte a les 19 h, s'enfrontaran la parella de pilotaris Puchol II i Nacho contra el trio format per Francès, Félix i Monrabal II: "És una cita històrica perquè per primera vegada es va a televisar una partida de pilota a Torrent". La retransmissió serà realitzada per À Punt, i s'emetrà en diferit el diumenge a les 12 h.

Els finalistes del trofeu, també presents en la roda de premsa, han reconegut que va a ser una gran vesprada a causa de l'èxit i el gran acolliment que està tenint el torneig per part del públic. Una cita amb caràcter solidari ja que, dels 8€ que costa l'entrada, la meitat d'aqueixos diners anirà destinat a les associacions locals ADAT, Col·lectiu Soterranya i ASIDIT.

Descongestió sanitària

Però no solament de cinema i esport s'ha parlat en el tradicional desdejuni amb els mitjans. L'alcalde ha aprofitat la convocatòria per a anunciar l'emplaçament del nou centre de salut del Parc Central. Una notícia esperada pels veïns i que arriba després de finalitzar el procés de subhasta pública i l'obertura dels sobres amb les diferents propostes. La nova ubicació serà en el carrer Montreal-76 i disposarà de dos accessos.

El local té una mesura aproximada d'1.200 m2, inclou places de garatge vinculades i ha costat 420.000€. Com ja va comentar elperiodic.com anteriorment, l'objectiu d'aquest nou centre és disminuir la saturació de les assistències sanitàries a Torrent, actualment són quatre: El centre de Pintor Ribera té aproximadament una activitat de 40.000 persones, el centre del carrer València, 30.000 i el centre auxiliar del Vedat, uns 10.000. La construcció d'aquest centre suposarà poder donar respir al centre de Pintor Ribera en uns 10.000 pacients i del *Vedat en altres 2.000.

Pujar