elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca la matriculació de l'alumnat d'infantil i primària de Torrent

Arranca la matriculació de l'alumnat d'infantil i primària de Torrent
  • Consulta ací les dates i tota la informació per a realitzar el procés de matrícula

L'Ajuntament de Torrent informa sobre les dates i el procediment d'admissió i matriculació en els centres docents públics i privats concertats de la ciutat amb l'objectiu de facilitar els tràmits per a escolaritzar a l'alumnat. Per a trobar la informació més rellevant sobre la matrícula del pròxim curs escolar, en la web de l'ajuntament s'ha disposat un llistat de documents i una taula amb dates i resum de tots els tràmits necessaris.

Procés d'admissió de l'alumnat en Educació Infantil i Primària

Des del 25 de maig fins al 2 de juny queda obert el termini per a sol·licitar l'admissió en el curs 2021-22 dels nivells d'Infantil i Primària. El 16 de juny es farà pública una llista provisional de les sol·licituds rebudes, que passarà a ser la llista definitiva d'admesos a partir del 30 de juny. Si es vol presentar alguna reclamació al resultat definitiu, haurà de realitzar-se en el termini d'un mes des de la publicació de la llista d'admesos.

El termini de matrícula per a escolars d'infantil i primària comença l'1 de juliol i es prolongarà fins al 16 de juliol.

Procés únic d'admissió de l'alumnat en ESO i Batxillerat

La presentació de sol·licituds d'admissió es farà entre el 3 de juny i el 14 de juny. Després de publicar-se una primera llista provisional d'admesos, el dia 14 de juliol, el resultat definitiu dels admesos es donarà a conèixer el 23 de juliol. Així mateix, es compta amb un mes per a presentar possibles reclamacions al llistat definitiu.

Des del 26 de juliol fins al 29 de juliol podran iniciar-se els tràmits per a la matriculació de l'alumnat de secundària i batxillerat

Atès que el procediment d'admissió als centres escolars només pot realitzar-se de manera telemàtica, les persones que no puguen accedir a mitjans electrònics trobaran habilitat un punt d'atenció als usuaris en el mateix centre en el que sol·liciten la plaça.

També les reclamacions, al resultat provisional o al definitiu, es realitzaran per mitjans electrònics, podent accedir a l'aplicació disponible en la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

 

Pujar