23 d’octubre de 2019 23/10/19

Torreblanca segueix dinamitzant l'economia local amb l'inici de la Ruta de la Tapa

  La Regidoria de Turisme de Torreblanca segueix apostant per la dinamització de l'economia local amb l'inici de la IV Ruta de la Tapa, proposta gastronòmica que es durà a terme tots els divendres del mes en diferents bars i restaurants de la localitat.

  En aquesta primera fase la iniciativa compta amb la participació dels locals Bar Simons, La Rulla, Bar Plaza, Mesón Pizzeria Sant Jaime, Les Tarranes i Mesón Torreblanca, els clients dels quals podran degustar una tapa i una cervesa per 2'50 € a partir de les 19 hores.

  La posada en valor de la gastronomia de la localitat amb la presència de productes autòctons és un altre dels objectius d'aquest tipus de propostes. En aquest sentit, recentment s'han celebrat les Jornades Gastronòmiques Apassiona't, orientades a complementar l'oferta turística de Setmana Santa.

  Tal com ha assenyalat el regidor de Turisme, Carlos Garcia, 'després de l'èxit de les Jornades Apassiona't de Setmana Santa, seguim oferint propostes lligades a la gastronomia local per dinamitzar l'economia i donar a conèixer l'oferta dels bars i restaurants en les diferents èpoques de l'any'.

  ocultar
  Torreblanca segueix dinamitzant l'economia local amb l'inici de la Ruta de la Tapa
  Pujar