26 de novembre de 2020 26/11/20

El PP de Torreblanca proposa activar una xarxa de voluntaris per a ajudar als majors i dependents

El PP de Torreblanca proposa activar una xarxa de voluntaris per a ajudar als majors i dependents - (foto 1)
  • Els populars demanen que s'òbriga una bossa per a voluntaris de la localitat i es publicite aquesta iniciativa en bàndols per a ajudar els veïns a fer la compra o adquirir medicines

El Partit Popular de Torreblanca ha preguntat hui a l'equip de govern sobre la possibilitat de crear una xarxa de voluntaris que, coordinat des del propi Ajuntament, puga atendre i ajudar a les persones majors i dependents.

El grup popular ha tingut coneixement que hi ha majors i persones dependents de Torreblanca poden tindre problemes per a comprar o adquirir medicines, “i seria convenient saber si l'Ajuntament està fent alguna cosa”.

De fet, l'edil del PP Tania Agut ha instat que “ens expliquen als grups de l'oposició quines mesures s'estan prenent i, en concret, si hi ha un pla de voluntariat per a atendre les persones amb problemes”.

La regidora considera que “donem per fet que no existeix perquè no han informat d'aquest servei pel que, considerem que caldria habilitar una bossa de voluntaris” i després “donar publicitat a través de bàndols i de totes les formes de comunicació perquè es convertisca en una eina útil”.

L'edil del PP ha tornat a posar a la disposició de l'equip de govern “tota l'ajuda i les propostes del PP en benefici dels veïns de Torreblanca”.

Pujar