8 de juliol de 2020 8/7/20

Torreblanca prepara les Jornades Gastronòmiques 'Apassiona't' per a Setmana Santa

    La Regidoria de Turisme de Torreblanca està ultimant la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques 'Apassiona't' per a Setmana Santa, iniciativa que busca posar en valor el producte local i ampliar el ventall d'opcions turístiques d'experiències.

    El regidor de Turisme, Carlos Garc'a, ha mantingut diferents reunions amb el sector hostaler del municipi amb l'objectiu de perfilar aquestes jornades, en les quals participaran 11 bars i restaurants del casc urbà i del nucli marítim.

    Després de l'èxit de les dues últimes edicions, aquest any s'editaran de nou els llibrets que contenen tota la informació referent als menús, els quals estaran disponibles en l'Oficina de Turisme en els pròxims dies.

    El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha explicat que 'estem molt satisfets amb la bona acceptació que han tingut aquestes jornades gastronòmiques en les dues edicions anteriors, per la qual cosa creiem és un format idoni per a complementar la representació de La Passió, donar a conèixer el nostre producte local i dinamitzar l'economia local en aquestes dates'.

    Pujar