Castellano

Torreblanca posa en marxa el servei gratuït de 'xiquiplatja' per facilitar a les famílies nous espais d'oci infantil

Torreblanca posa en marxa el servei gratuït de 'xiquiplatja' per facilitar a les famílies nous espais d'oci infantil
  • Aquest any l'espai, que ha començat funcionant a ple rendiment, s'ha millorat amb l'ampliació de l'àrea de jocs i la pintura dels seus elements

La Regidoria de Turisme de Torreblanca ha posat en marxa el servei gratuït de 'xiquiplatja' per segon any consecutiu amb la finalitat de seguir facilitant a les famílies nous espais d'oci infantil durant l'estiu i seguir aportant elements diferenciadors a l'oferta turística de la localitat.

El servei, que està situat en una zona tancada amb ombra a la platja nord, ha arrancat aquest any amb millores en les instal·lacions, doncs s'han pintat els seus elements estructurals i s'ha ampliat l'àrea de jocs en la sorra.

La 'xiquiplatja' estarà oberta en els mesos de juliol i agost de 18 a 21 hores i supervisada per 2 monitores titulades que realitzen diferents activitats i tallers, de manera que les famílies poden fer ús del servei durant un màxim de 2 hores per garantir la rotació.

El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha explicat que 'apostem per aquest servei novedós pel seu potencial per ajudar a les famílies i per sumar atractiu turístic a la nostra platja. De nou, la xiquiplatja ha començat funcionant a ple rendiment, senyal inequívoc que estem treballant en la direcció adequada'.

Pujar