22 d’octubre de 2019 22/10/19

Torreblanca oferirà el servei gratuït de 'xiquiplatja' en els mesos de juliol i agost

  La Regidoria de Turisme de Torreblanca oferirà el servei gratuït de 'xiquiplatja' per segon any consecutiu amb la finalitat de facilitar a les famílies nous espais d'oci infantil durant l'estiu i seguir sumant elements diferenciadors a l'oferta turística de la localitat.

  El servei, que estarà operatiu al juliol i agost, estarà situat en una zona fitada amb ombra a la platja nord. Amb l'objectiu d'introduir millores en aquest espai, aquest any s'han adequat i pintat els seus elements estructurals i s'ha ampliat l'àrea de jocs en la sorra, on 2 monitors realitzen diferents activitats i tallers.

  Després de l'èxit de la posada en marxa de la 'xiquiplatja' l'any passat, aquest estiu el servei continuarà obert de 18 a 21 hores de dilluns a dissabte, de manera que les famílies poden fer ús durant un màxim de 2 hores per garantir l'accés al servei per part de tots.

  El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha explicat que 'l'any passat aquesta iniciativa va tenir un excel·lent acolliment i va funcionar a ple rendiment, per la qual cosa aquest any hem apostat de nou per aquest servei pel seu potencial per ajudar a les famílies i per afegir atractiu turístic a la nostra platja'.

  ocultar
  Torreblanca oferirà el servei gratuït de 'xiquiplatja' en els mesos de juliol i agost
  Pujar