30 d’octubre de 2020 30/10/20

Torreblanca ofereix els seus productes en la XVII Mostra de Benlloch d'aquest cap de setmana

  Torreblanca està present aquest cap de setmana en la 'XVII Mostra de vins i productes de la terra' de Benlloch, esdeveniment al que ha acudit per donar a conèixer la seva extensa oferta turística i gastronòmica.

  La Regidoria de Turisme ha impulsat la participació en aquesta fira els dies 24 i 25 de març, en la qual Torreblanca disposa de 3 llocs per mostrar al públic la qualitat del producte local, així com les possibilitats que ofereix l'entorn del Parc Natural El Prat.

  Les Jornades Gastronòmiques Apassiona't, iniciativa de les Regidories de Turisme i Cultura que se celebren en la localitat des del 23 de març al 2 d'abril, són un dels pilars de l'oferta gastronómica d'aquestes dates.

  En aquesta fira Torreblanca també disposa d'un espai per realitzar activitats infantils com manualitats o tallers ambientals.

  El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha destacat que 'la presència en diferents fires forma part de l'estratègia turística que estem impulsant. La qualitat del producte local, la nostra gastronomia, les nostres platges i el nostre parc natural han de ser els motors de la dinamització turística'.

  Pujar