9 de març de 2021 9/3/21

El PP de Torreblanca lamenta que el PSOE celebre "la pèrdua de la bandera blava a la seua platja"

El PP de Torreblanca lamenta que el PSOE celebre "la pèrdua de la bandera blava a la seua platja" - (foto 1)
  • El responsable de Turisme, Francesc Colomer, celebra un acte al costat de l'alcaldessa "imputada i una trànsfuga que sostenen a l'equip de govern en lloc de treballar per recuperar la bandera blava perduda l'any passat pel PSOE"

El Partit Popular de Torreblanca ha lamentat hui que el Partit Socialista haja decidit celebrar un acte per a hissar una bandera de Qualitur per a intentar ocultar la realitat: que la gestió del PSOE ha fet perdre a la localitat la bandera blava de la seua platja després de quasi de tres dècades amb aquest distintiu.

Cal recordar que la bandera blava és el principal distintiu per a atraure el turisme i que el PSOE ha perdut amb la seua mala gestió aquest important recurs turístic. Malgrat això, el responsable autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha decidit fer-se una foto amb l'alcaldessa socialista imputada i una trànsfuga que sosté a l'equip de govern.

La portaveu del PP, Tania Agut, ha instat a “no riure's de la gent i del sector turístic” i “posar-se a treballar per a recuperar la bandera blava que es mereix el litoral de Torreblanca”. La dirigent popular considera que “no és possible que amb una temporada tan complicada com la que estem vivint, des de l'equip de govern no es faça res”.

Així mateix, la popular ha recordat que l'alcaldessa està imputada precisament per la denúncia posada per la seua ara companya de govern. L'edil ha preguntat a Colomer “si és que el PSOE ja no està a favor del pacte antitransfuguisme” i ha lamentat “que vinga un alt dirigent del PSOE a fer-se una foto amb una imputada i una trànsfuga”.

Pujar