9 de març de 2021 9/3/21

El PP de Torreblanca denuncia que el vehicle de la brigada municipal circula sense la ITV

El PP de Torreblanca denuncia que el vehicle de la brigada municipal circula sense la ITV - (foto 1)
  • Els populars lamenten que igual que ja va ocórrer amb la Policia Local, l'Ajuntament pose en risc la seguretat dels empleats públics

El Partit Popular de Torreblanca ha denunciat hui que el vehicle de la brigada municipal (i que és titularitat de l'Ajuntament) no ha passat la ITV, la qual cosa posa en risc al personal adscrit a aquest treball.

La portaveu del PP en la localitat, Tania Agut, ha assenyalat directament a l'alcaldessa i ha recordat que “aquesta imprudència se suma a d'altres que ja hem denunciat”. De fet, l'edil del PP adverteix que “si no són capaços de complir amb les normes i protegir als empleats públics, com seran capaços de fer-ho amb els veïns de Torreblanca?”, ha emfatitzat.

Aquest risc és un exemple més “de la mala gestió dels socialistes i els seus socis a Torreblanca que no són capaços ni de mantindre el seu propi equipament en ordre”, ha assenyalat Agut.

Cal recordar que ja es va produir en 2018 una situació similar, en aquest cas amb un cotxe de la Policia Local i que es va solucionar després de traure'l a la llum un sindicat. Per a Agut “aquestes actituds reflecteixen que no tenen la més mínima preocupació per qüestions bàsiques com són la seguretat”.

Pujar