Castellano

Torreblanca cita als amants del tunning en el I MotorFest T&R Project

Torreblanca cita als amants del tunning en el I MotorFest T&R Project
  MÉS FOTOS
  Torreblanca cita als amants del tunning en el I MotorFest T&R Project - (foto 2)

  Torreblanca cita als amants del tunning en el I MotorFest, esdeveniment organitzat per T&R Project amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut, que tindrà lloc en l'Avinguda Cap i Corp de Torrenostra el 15 i 16 de setembre.

  Una exhibició de pilots professionals de la OSD (Open Slalom Drift), el campionat nacional de so i diferents proves entre clubs com la de llançament de pneumàtics són algunes de les propostes del programa del I MotorFest, en el qual es preveu l'assistència de més de 200 participants i es repartiran més de 150 trofeus.

  La música en directe serà un altre dels atractius d'aquest esdeveniment, que comptarà amb un acte solidari a favor de l'Associació contra el Càncer.

  Així mateix, l'organització ha disposat una zona d'acampada i serveis d'hostaleria perquè els assistents puguen gaudir d'un cap de setmana amb múltiples activitats relacionades amb el motor.

  El regidor de Joventut, Josep Garcia Moliner, ha explicat que 'esdeveniments com el MotorFest suposen un al·licient per als joves, a més de generar beneficis en els negocis locals. Després del balanç positiu de l'any passat, hem d'apostar de nou per convertir Torrenostra en punt de trobada per als amants del motor'.

  Pujar