Castellano

El PP de Torreblanca aplaudeix l'acord per a eximir la taxa de terrasses als negocis

El PP de Torreblanca aplaudeix l'acord per a eximir la taxa de terrasses als negocis
  • El ple acorda per unanimitat aplicar la iniciativa del PP per a modificar l'ordenança i eximir en 2021 als negocis de restauració, bars i cafeteries del pagament del tribut

  • Tania Agut, portaveu del PP a Torreblanca, celebra “la suma de tots en favor del nostre poble. Els veïns esperen que seguim així per a promoure acords que els beneficien”

El Partit Popular de Torreblanca ha celebrat l'acord adoptat aquest passat dijous en ple que permetrà que la moció del PP aprovada al desembre de 2020 s'aplique enguany i evite que els negocis amb terrasses hagen de pagar la taxa per ocupació de via pública.

Així ho ha assenyalat la portaveu del PP en la localitat, Tania Agut, qui ha posat en valor “el consens, el diàleg i l'entesa que s'ha aconseguit i que beneficia a tot el nostre poble”. “Tots aquells negocis que posseeixen terrasses i que durant aquesta pandèmia han vist retallats els seus ingressos es beneficiaran aquest any de l'exempció d'una taxa que suposa un estalvi directe per a les seues butxaques”.

I aquest suport a la seua activitat, “que és directe i decisiu”, és de “gran ajuda”, ha considerat Agut. Per això, “hem de seguir aquest camí que és garantia d'èxit i servei per a la nostra població, que ho mereix tot”.

Pujar