15 d’octubre de 2019 15/10/19

La IV Ruta de la Tapa de Torreblanca finalitza amb gran èxit de participació

La IV Ruta de la Tapa de Torreblanca finalitza amb gran èxit de participació - (foto 1)
MÉS FOTOS
La IV Ruta de la Tapa de Torreblanca finalitza amb gran èxit de participació - (foto 2)

La Regidoria de Turisme ha valorat molt positivament el desenvolupament de la IV Ruta de la Tapa, iniciativa en la qual han participat 13 bars i restaurants de Torrenostra i que ha finalitzat amb gran èxit de participació.

Aquest esdeveniment gastronòmic, que a l'estiu es trasllada al nucli marítim, busca donar a conèixer els establiments de restauració del municipi i la qualitat del producte local, de manera que els participants en aquesta Ruta de la Tapa poden degustar una tapa i una cervesa per 2'50 €.

La setmana vinent es donarà a conèixer l'establiment finalista d'aquesta edició, després del recompte de votacions emeses pels veïns i visitants que s'han acostat als bars inclosos en aquesta Ruta de la Tapa. A més, el resultat del sorteig també anunciarà el guanyador d'un sopar per a dues persones en un dels locals participants.

El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha explicat que 'el balanç positiu d'aquesta edició ens indica que la Ruta de la Tapa agrada a veïns i visitants, per la qual cosa estem aconseguint l'objectiu de dinamitzar el sector hostaler i posar en valor la nostra gastronomia donant a conèixer els productes locals que ens diferencien'.

ocultar
La IV Ruta de la Tapa de Torreblanca finalitza amb gran èxit de participació
Pujar