Castellano

La IV Ruta de la Tapa de Torreblanca finalitza amb gran èxit de participació

La IV Ruta de la Tapa de Torreblanca finalitza amb gran èxit de participació
  MÉS FOTOS
  La IV Ruta de la Tapa de Torreblanca finalitza amb gran èxit de participació - (foto 2)

  La Regidoria de Turisme ha valorat molt positivament el desenvolupament de la IV Ruta de la Tapa, iniciativa en la qual han participat 13 bars i restaurants de Torrenostra i que ha finalitzat amb gran èxit de participació.

  Aquest esdeveniment gastronòmic, que a l'estiu es trasllada al nucli marítim, busca donar a conèixer els establiments de restauració del municipi i la qualitat del producte local, de manera que els participants en aquesta Ruta de la Tapa poden degustar una tapa i una cervesa per 2'50 €.

  La setmana vinent es donarà a conèixer l'establiment finalista d'aquesta edició, després del recompte de votacions emeses pels veïns i visitants que s'han acostat als bars inclosos en aquesta Ruta de la Tapa. A més, el resultat del sorteig també anunciarà el guanyador d'un sopar per a dues persones en un dels locals participants.

  El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha explicat que 'el balanç positiu d'aquesta edició ens indica que la Ruta de la Tapa agrada a veïns i visitants, per la qual cosa estem aconseguint l'objectiu de dinamitzar el sector hostaler i posar en valor la nostra gastronomia donant a conèixer els productes locals que ens diferencien'.

  Pujar