Castellano

El PP reclama un tracte digne per a animals perduts en Torreblanca i sacrifici zero

El PP reclama un tracte digne per a animals perduts en Torreblanca i sacrifici zero
  • El PP va presentar en 2021 una iniciativa que el PSOE va tombar i que pretenia habilitar un espai adecuat per als animals. “Hui continua sent un zulo”, afirma Tania Agut

  • La portaveu del PP a Torreblanca torna a reclamar mesures a petició d'associacions i veïns, i exigeix el sacrifici zero per als animals recollits

El Partit Popular de Torreblanca ha tornat a sol·licitar el tracte digne per als animals perduts i localitzats en el terme municipal, així com sacrifici zero en resposta a les demandes de veïns i associacions. Ho ha fet per segona vegada després que en 2020 l'alcaldessa socialista es negara a debatre una proposta i el PP la presentara en 2021 amb el vot en contra de l'equip de govern. “Volem tornar a plantejar una qüestió que segueix sense resoldre's i que la societat demanda. Som conscients que l'espai que s'utilitza per a albergar als animals que es localitzen no reuneix les condicions mínimes exigibles”.

Per això, explica Tania Agut, portaveu del PP a Torreblanca, “tornem a reclamar aquesta acció que creem que no hauria de generar cap mena de controvèrsia. Al contrari, garantir la salubritat, higiene i tracte digne per als animals perduts que es localitzen en la nostra localitat hauria de ser una obligació”.

Cal assenyalar que des que l'any passat el PP va denunciar l'estat en el qual se situen aquests animals fins que són recollits per l'empresa responsable de la gestió dels mateixos són molts els veïns que han traslladat les seues queixes a l'ajuntament no sols a través del registre municipal, sinó també a través de xarxes socials. No obstant això, lamenta la regidora, “l'alcaldessa s'obstina a silenciar i eliminar de les plataformes públiques qualsevol crítica o protesta en defensa dels animals per a maquillar una gestió que és sens dubte deficient”.

Des del PP de Torreblanca, “tornarem a reclamar la iniciativa, perquè ens l'ha demanat la població i les societats protectores d'animals, i perquè creiem que és necessari millorar allò que no funciona bé. I Torreblanca no sols pot, sinó que ha de tractar d'una forma òptima als animals i rebutjar el sacrifici que és el final que espera lamentablement a moltes d'aquestes mascotes”.

Pujar