Castellano

El PP reclama al Consell finançar el centre de dia "en defensa dels drets de Torreblanca"

El PP reclama al Consell finançar el centre de dia "en defensa dels drets de Torreblanca"
  • Tania Agut eleva a través del PPCV una esmena als pressupostos de la Generalitat perquè el Consell costege l'obra "estem inclosos en el Pla Convivint però estem exclosos per a finançar l'obra. És una discriminació absolutament injusta"

La portaveu del Partit Popular a Torreblanca, Tania Agut, ha reivindicat al Consell el finançament en 2023 del centre de dia previst al costat d'altres 35 projectes en el Pla Convivint -només per a la província de Castelló- que "el Consell ha decidit no finançar en una mostra de discriminació absolutament intolerable".

Ho ha exigit la presidenta local del PP i portaveu a l'ajuntament a través d'una esmena que ha elevat al PPCV perquè es registre com a aportació a l'esborrany de pressupostos de la Generalitat Valenciana. Una iniciativa que es registrarà amb el "desig que tinguen en compte aquesta demanda perquè Torreblanca és un poble xicotet amb uns recursos limitats que no mereix rebre aquest tracte discriminatori per part del Consell".

La proposta d'Agut pretén "alleujar als meus veïns d'una càrrega econòmica que suposarà assumir la construcció d'aquesta instal·lació de les nostres butxaques". Una decisió que ha pres l'alcaldessa de manera unilateral i que abandona qualsevol exigència sobre el Consell. Agut defensa el contrari, "es tracta de defensar els drets de la nostra localitat i exigir a qui té competències, que és el Consell, que assumisca les seues responsabilitats i execute aquesta obra".

Perquè no fer-ho, explica la portaveu del PP a Torreblanca, "demostra que en lloc de lluitar pels interessos dels nostres veïns estem defensant els interessos d'unes sigles". I això és precisament "el que està fent l'alcaldessa socialista de Torreblanca, Josefa Tena, que no s'ha immutat davant la proposta de pressupostos del Consell que reconeix que en 2023 no hi ha previst ni un sol euro per al nostre centre de dia".

Per a Tania Agut, "és necessari alçar la veu i exigir a la Generalitat Valenciana que finance aquest projecte tan demandat per a la nostra localitat. I el que fa precisament l'alcaldessa és el contrari. Maquillar la inacció del PSOE i carregar als veïns amb un cost econòmic important que condicionarà els comptes per al pròxim exercici".

Per a la portaveu del PP a Torreblanca, "és urgent lluitar pels drets del nostre poble i ací ens trobaran. Perquè tots estem d'acord en la urgència de construir aquest servei però és necessari que assumisca les càrregues econòmiques el competent en aquesta matèria. Exigir-ho és una obligació i un deure. I nosaltres ho farem perquè es tracta de defensar a Torreblanca. Aqueix és l'únic objectiu".

Pujar