18 de novembre de 2019 18/11/19

PP: 'El PSOE usa l'oficina de turisme de Torreblanca per a fer propaganda electoral'

  El PSOE ha usat l'oficina de turisme de la localitat de Torreblanca per a repartir propaganda electoral. Un fet que el PP ha denunciat i que va a intentar que s'esclarisca en els tribunals ja que per als populars es tracta d'un delicte electoral.

  Tal com ha constatat el PP (i tal com arreplega un acta notarial) el PSOE ha usat la Tourist Info de la localitat per a repartir propaganda electoral del Partit Socialista i en ella s'atribuïa l'arribada dels trens entre Vinaròs i Castelló. La secretària general del PP en la província, Elena Vicente-Ruiz, ha lamentat la "desfachatez" dels socialistes en la província "que no els importa la Llei" i segueixen l'exemple dels imputats Ali Brancal i Enric Nomededéu "d'usar els recursos públics per a fer propaganda electoral".

  Per a la dirigent popular "aquesta fechoría del PSOE és un incompliment de la Llei i des del PP arribarem fins a on faça mancada" ja que "no es pot usar un espai com la Tourist Info per a repartir als turistes propaganda electoral que, a més, és mentida".

  cal recordar que el PSOE va votar en contra del pressupost que el PP havia contemplat per a triplicar les freqüències i ha retardat l'engegada per a atribuir-se una millora que ha engegat el Partit Popular. "Els trens han arribat malgrat el Partit Socialista i el Maestrat s'ha sudido en aquest tren impulsat pel PP" el que suposa "un triomf per als veïns de Vinaròs i la resta de municipis que veuen com es passa de quatre a dotze els trens en cada sentit".

  La responsable orgànica, no obstant açò, ha demanat al Partit Socialista que "no deixen a mig fer el projecte del Partit Popular" que incloïa triplicar les freqüències i renovar el material rodant, és a dir, els combois i maquinària dels trens. Una renovació que ha paralitzat el PSOE "malgrat que Renfe, amb el Govern del PP, tenia previst iniciar la compra al juny per a renovar 31 trens per a la província de Castelló i dues d'ells s'anaven a destinar exclusivament per al trajecte Vinaròs-Castelló".

  ocultar
  PP: 'El PSOE usa l'oficina de turisme de Torreblanca per a fer propaganda electoral'
  Pujar