14 d’octubre de 2019 14/10/19

El Mercat de Proximitat de Torreblanca es trasllada al nucli marítim a l'estiu

El Mercat de Proximitat de Torreblanca es trasllada al nucli marítim a l'estiu - (foto 1)
  • Aquest mercat ofereix producte local de temporada conreat en el municipi i se celebra els divendres a la vesprada a la zona de Les Moreres

Torreblanca ha traslladat el Mercat de Proximitat al nucli marítim amb la finalitat de proveir i donar a conèixer el producte local tant als veïns com als turistes que durant els mesos d'estiu freqüenten les platges.

Aquest mercat, en el qual els agricultors locals ofereixen fruites i verdures de temporada conreades en la localitat, té lloc a la zona de Les Moreres els divendres a partir de les 18 hores i donarà servei fins a principis de setembre, mentre que en la població continua celebrant-se els dimarts.

Al voltant de 6 llocs conformen el mercat de proximitat a la platja, espai en el qual el públic pot trobar productes Km 0 sota la marca Prat. A més, també s'han programat diferents esdeveniments com showcookings per a la seva dinamització.

El regidor d'Agricultura, Carlos Garcia, ha explicat que 'cada any són més els turistes que s'acosten al mercat de proximitat de la platja a la recerca de productes frescos i de qualitat, per la qual cosa aquest és un clar indicador que estem aconseguint posar en valor les bondats del producte local'.

ocultar
El Mercat de Proximitat de Torreblanca es trasllada al nucli marítim a l'estiu
Pujar