Castellano

Marta Barrachina afirma que “el PP oferirà solucions enfront d'un PSOE que només genera atur i pobresa en la província de Castelló”

Marta Barrachina afirma que “el PP oferirà solucions enfront d'un PSOE que només genera  atur i pobresa en la província de Castelló”
  • La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, exigeix a Martí i Puig que “siguen reivindicatius davant Sánchez perquè arriben ajudes a la ceràmica i inversions per a la província”

  • “Martí i Puig han d'anteposar les necessitats dels castellonencs als seus interessos partidistes. En l'últim any s'han destruït 13.000 ocupacions en indústria i Sánchez no fa res per a ajudar a la nostra província”, adverteix Barrachina

  • “El PP té solucions al col·lapse econòmic i social que ha generat el Govern de Sánchez. Els castellonencs necessiten tindre treball i mereixen recuperar l'estat de benestar”, afirma la líder provincial del PP

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, afirma que “el PP oferirà solucions enfront d'un PSOE que només genera atur i pobresa en la província de Castelló”. Barrachina continua recorrent la província de Castelló amb la ruta territorial ‘La província que mereixes’ que arriba aquest divendres a Torreblanca on s'ha reunit amb veïns i afiliats de la localitat al costat de la candidata del PP a l'alcaldia, Tania Agut.

La líder provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, exigeix a Martí i Puig que “siguen reivindicatius davant Sánchez perquè arriben les ajudes màximes de 150 millons per empresa ceràmica que permet Europa i les inversions en infraestructures que necessiten els municipis per a generar riquesa i ocupació”. “La província segueix a l'espera de la prolongació de l'AP-7, del Corredor Mediterrani, del Parador de Morella, de la regeneració de la costa i de suport per als sectors productius com la ceràmica, els cítrics o la pesca, entre moltes altres actuacions. L'abandó del PSOE és total”, enumera Barrachina.

“Martí i Puig han d'anteposar les necessitats dels castellonencs als seus interessos partidistes. En l'últim any s'han destruït 13.000 ocupacions en indústria i Sánchez no fa res per a ajudar a la nostra província amb el silenci còmplice de Martí i Puig”, adverteix Barrachina.

“La Diputació ha de ser el principal altaveu de les necessitats de la província davant la resta d'administracions, però no sols en el cas de la ceràmica, també per a exigir totes les inversions que necessita la nostra província. El PP té solucions al col·lapse econòmic i social que ha generat el Govern de Sánchez. En el PP treballarem per recuperar el temps perdut per l'abandó del PSOE. Els castellonencs necessiten tindre treball i mereixen recuperar l'estat de benestar”, afirma la líder provincial del PP.

“En el cas de Torreblanca, per exemple, és necessari que arribe inversió des del Consell per a un centre de dia, però l'abandó és total. En el PP estem preparats per a garantir que Torreblanca deixe de perdre per a començar a guanyar”, subratlla Barrachina.

“Estem preparats per a ser l'alternativa a Torreblanca i en el conjunt de la província de Castelló i la Comunitat Valenciana. El PP tornarà a posar als castellonencs en l'agenda del Govern d'Espanya i del Consell de la Generalitat Valenciana”, afirma la presidenta provincial del PP de Castelló.

Pujar