6 de desembre de 2019 6/12/19

Ferrando: “La inoperància de PSOE i Compromís ha deixat a la platja de Torrenostra sense bandera blava”

Ferrando: “La inoperància de PSOE i Compromís ha deixat a la platja de Torrenostra sense bandera blava” - (foto 1)

  La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torreblanca, María Ferrando, ha denunciat que la manifesta inoperància del PSOE, Compromís i els dos exconcejales de Ciudadanos, ha deixat sense una bandera blava a la platja de Torrenostra “amb la pèrdua d'oportunitats turístiques, socials i econòmiques que açò suposa”.

  Així, Torreblanca s'ha convertit en l'únic municipi de la província de Castelló que ha vist com el seu litoral perd aquest distintiu i, “per tant, fa un pas arrere a l'hora d'atraure turistes i, de la seua mà, crear ocupació i riquesa gràcies a l'excel·lent patrimoni natural que tenim”.

  I és que tal com ha lamentat l'alcaldable popular, “únicament la incapacitat de l'actual Equip de Govern ha pogut tirar per terra l'excel·lència de les nostres platges. El litoral torreblanqui mereix un Ajuntament que estiga a l'altura de la seua qualitat i no que, com desgraciadament s'ha demostrat, ho tinga oblidat fent que la nostra platja tinga el deshonroso mèrit de ser l'única que retrocedeix”.

  “Torreblanca i la seua platja no mereixen que el PSOE i Compromís seguisquen posant-li pedres en el camí. Som un poble replet de potencialitats i fortaleses que a partir del 26 de maig tindrà en l'Ajuntament l'aliat que es mereix gràcies al PP”, ha reivindicat Ferrando. 

  ocultar
  Ferrando: “La inoperància de PSOE i Compromís ha deixat a la platja de Torrenostra sense bandera blava”
  Pujar