10 de desembre de 2019 10/12/19

El cicle Sant Francesc Musical de Torreblanca oferirà un nou concert a la platja per donar a conèixer als joves talents

El cicle Sant Francesc Musical de Torreblanca oferirà un nou concert a la platja per donar a conèixer als joves talents - (foto 1)

  La Regidoria de Turisme de Torreblanca ha informat del nou concert del cicle Sant Francesc Musical, esdeveniment que el proper 16 d'agost es traslladarà a la platja per donar a conèixer als joves talents del municipi.

  Després de l'èxit del concert celebrat en les últimes setmanes en els exteriors de l'ermita del Calvari, els músics torreblanquins Vicent Obiol, Dioge Bort, Gerard Giner i Plácido Salvador repetiran l'actuació a la zona de les Palmeres de Igoa a les 22:30 hores.

  En aquesta IV edició de Sant Francesc Musical s'ha canviat el format per donar cabuda a joves talents. De fet, els quatre protagonistes del cartell tenen entre 17 i 23 anys, i actualment segueixen cursant estudis musicals.

  El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha assenyalat que 'creiem que els joves músics de la nostra localitat mereixen un espai en l'agenda municipal, per la qual cosa aquesta iniciativa és una gran oportunitat per posar en valor el seu talent. Animem al públic de Torrenostra a gaudir del repertori interpretat en l'ermita del Calvari que tant va agradar'.

  ocultar
  El cicle Sant Francesc Musical de Torreblanca oferirà un nou concert a la platja per donar a conèixer als joves talents
  Pujar