17 de novembre de 2019 17/11/19

El PP celebra a Torreblanca un acte en defensa de la creació d'oportunitats

El PP celebra a Torreblanca un acte en defensa de la creació d'oportunitats - (foto 1)
  • Els populars reivindicaran amb un gran acte la necessitat de polítiques que permetin avançar a Espanya i la Comunitat enfront del bloqueig del PSOE

El Partit Popular celebrarà un gran acte aquest dissabte 19 d'octubre a Torreblanca com a inici de la precampanya i que se centrarà en la defensa de les famílies, l'ocupació i la unitat. L'acte, organitzat pel PP de Torreblanca, servirà per a “reivindicar un model de gestió que se centra en baixar impostos, a defensar la llibertat i a crear oportunitats”, tal com ha explicat Tania Agut, edil del PP a Torreblanca.

L'acte comptarà amb la presència del president provincial del PPCS, Miguel Barrachina, així com de la presidenta regional, Isabel Bonig, i servirà reivindicar “el que volem per a Torreblanca, per a la província i per a  Espanya”. Un model de gestió “que res té a veure el que està fent el PSOE en la nostra localitat”.

Agut ha recordat que l'alcaldessa socialista de Torreblanca està imputada per fraccionar contractes i ha lamentat que “el PSOE fa el que sempre fa quan governa: bloquejar avanços i impedir la creació de noves oportunitats”. El PPCS defensarà “la creació d'ocupació i la defensa del nostre territori”, tal com ha manifestat Tania Agut.

“Espanya, Castelló i Torreblanca necessiten del Partit Popular. De les idees que defensem. Volem polítiques econòmiques que ajudin a crear ocupació, que apostin per baixar els impostos, polítiques valentes, reformistes, centrades i moderades”.

ocultar
El PP celebra a Torreblanca un acte en defensa de la creació d'oportunitats
Pujar