24 de novembre de 2020 24/11/20

Torna el fret hivernal a la Comunitat

Torna el fret hivernal a la Comunitat  - (foto 1)
  • Es preveu que en localitats com a Morella o Requena el termòmetre arrive als 0 graus. Podria ploure, amb major probabilitat en la zona de Castelló

MÉS FOTOS
Torna el fret hivernal a la Comunitat  - (foto 2)

Fa menys d'una setmana que ha arribat la primavera però pareix que a partir de hui tornarem a tindre temperatures hivernals. Els termòmetres ja van començar a baixar al final de la jornada d'ahir a causa del temporal que afecta tota la Península i que també afectarà la Comunitat.

De fet, en localitats com a Morella els termòmetres podran quedar-se hui en zero graus, un més a Requena, tal com ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia. Descens dràstic de les mínimes però també una notable baixada de les màximes. A València i Alacant, per exemple, no se superaran els 17 graus. A Castelló podrien arribar fins als 19ºC.

En tot cas, per a este dijous podria arribar a ploure, amb més probabilitat en el nord de la Comunitat. El cel estarà ennuvolat i la cota de neu se situa en l'interior entre els 800 i els 1.000 metres, on podrien produir-se gelades dèbils, segons Aemet.

I per a este divendres continuarà el temps més propi d'hivern, amb temperatures sota zero en localitats com a Requena. Hi haurà un descens lleuger de les temperatures encara que no experimentaran grans canvis.

Segons Aemet sí que podrien produir-se precipitacions a partir de la segona mitat del dia, i inclús tempestats. La cota de neu augmentarà fins als 1200 metres. Seguiran les gelades dèbils en les zones altes de l'interior.

Cap de setmana

Per a este dissabte seguirà el mal temps, amb precipitacions ocasionals, gelades dèbils en l'interior, cota de neu en els 1200 metres i les temperatures mínimes sense canvis. No obstant això, començaran a pujar les temperatures màximes i la tendència continuarà el diumenge. Per a l'últim dia de la setmana el cel estarà poc ennuvolat i, segons Aemet, no es descarta alguna gelada dèbil en zones d'interior nord.

Pujar