29 de novembre de 2020 29/11/20

Toni Cantó: “Hem vençut al nacionalisme”

Toni Cantó: “Hem vençut al nacionalisme” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Toni Cantó: “Hem vençut al nacionalisme” - (foto 2)

  La formació de Ciutadans es converteix en la tercera força política en la Comunitat, superant al grup de Compromís i cobrant forces en el parlament valencià. Les reaccions per part del líder valencià, Toni Cantó, es van fer esperar fins que li vam poder entusiasmat envoltat del seu equip a València. “Si no s'arriba a afonar el PP, estaríem llevant-li al tripartit el poder”.

  “Farem una oposició compromesa, valenta i útil” ha recalcat Cantó, i afegit: “Continuarem donant la batalla contra els qui volen limitar llibertats i endollar als seus .Serem la veu de l'oposició".

  Disparant tubs de confeti i al crit de ‘Anem Ciutadans’, el candidat a la Generalitat de la formació taronja ha assegurat que durant aquesta X legislatura Ciutadans serà la veu i els principals en les Corts en l'oposició. Estareu orgullosos de tot el que aquest equip farà”.

  Finalment, ha agraït el treball realitzat per l'equip de campanya i la confiança que els valencians han depositat en el seu projecte. Recordeu, que després dels resultats d'aquestes eleccions autonòmiques Ciutadans se situa amb 18 diputats en les Corts Valencianes.

  Pujar