2 de desembre de 2020 2/12/20

Toni Cantó: “Les mesures econòmiques són un inici, però demanem més suport als autònoms”

Toni Cantó: “Les mesures econòmiques són un inici, però demanem més suport als autònoms” - (foto 1)
  • El síndic de Ciutadans afirma, sobre el discurs del rei, que comparteix les seues paraules perquè “és el moment d'estar units per a véncer al coronavirus”

El síndic de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Toni Cantó, ha afirmat que les mesures econòmiques anunciades pel Govern central i el Consell “són un inici” però ha exigit “més suport als autònoms”. En aquest sentit, ha explicat que amb “l'1 per cent de l'anunciat, es podrien congelar les quotes d'autònoms i les cotitzacions socials” i ha afirmat que “necessitem governs que agafen les regnes de manera efectiva i facen front a les enormes dificultats econòmiques que travessarem”.

Respecte a les mesures sanitàries, el líder de Ciutadans ha expressat “preocupació” enfront de “la falta de material de protecció” per als professionals sanitaris i ha qüestionat que “només s'hagen habilitat 70 llits més en l'antiga Fe”. “Demanem més responsabilitat i rapidesa en les actuacions”, ha assenyalat Toni Cantó, al mateix temps que ha enviat “molt d'ànim” al “personal sanitari i a tots els que ens permeten sobreviure tancats a casa”.

Respecte al discurs del rei, Cantó ha compartit les seues paraules i ha considerat “essencial romandre units per a fer front al coronavirus”. A més, ha qualificat de “vergonyós” que alguns partits “estiguen encoratjant cacerolades quan el fonamental és mantindre la unitat”.

Pujar