elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira sol·licita permís per a poder caçar conills que estan danyant la collita de raïm

Teulada Moraira sol·licita permís per a poder caçar conills que estan danyant la collita de raïm

    L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de la seua regidoria d'Agricultura i Pesca, que dirigeix Alejandro Llobell, ha sol·licitat a la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural i Canvi Climàtic, permís per a poder caçar el conill de muntanya que està danyant el cultiu de raïm.

    La Regidoria ha rebut queixes per part del Consell Agrari Municipal i de l’Associació d’Agricultors de Raïm de Moscatell que adverteixen dels danys que ja està produint el conill de muntanya en les vinyes de la localitat (varietat moscatell d'Alexandria) que actualment es troben en fase de brotació. Per això, i pese a l'Estat d'Alarma provocat pel covid-19 se sol·licita permís per a caçar.

    Des de l'Ajuntament s'ha enviat aquesta sol·licitud per a així poder actuar, sempre complint amb els requisits de seguretat sanitària previstos en la normativa aprovada, i així evitar més danys sobre els brots de vinya, ja que en alguns casos seran irreversibles. El raïm i la producció de vi és un dels sectors productius tradicionals de Teulada Moraira.

    Pujar