elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira presenta la seua programació de Nadal

Teulada Moraira presenta la seua programació de Nadal
  MÉS FOTOS
  Teulada Moraira presenta la seua programació de Nadal - (foto 2)

  L'Ajuntament de Teulada Moraira ha preparat una extensa programació d'activitats per a les festes nadalenques destinades a xiquets i adults. Música, exposicions, teatre, eixides, esport i solidaritat ompliran el mes de desembre fins al 6 de gener, dia dels Reis Mags.

  Entre les múltiples activitats proposades per part del Consistori destaca la Marató de donació de sang del pròxim dia 13 o el Musical ‘Alicia, en el musical dels maravelles’ el dia 17 al Auditori. Exposicions com la de segells de nadal o de Playmobil i el tradicional Concert de Nadal el 20 de desembre.

  L'esport i la solidaritat s'uniran el 21 de desembre amb la Cursa Solidària, dia en què l'Auditori oferirà el ballet Llac dels cignes. El dia 22 tindrà lloc el tradicional mercat nadalenc en el centre de Teulada. El 27 de desembre es farà una visita a Expojove València i amb l'any nou arribaran jornades lúdiques per a xiquets de 9 a 17 anys, màgia i teatre.

  Enguany, com a novetat, s'ha organitzat una festa de cap d'any en la plaça Constitució de Teulada per part dels festers de Teulada amb sopar, orquestra i festa fins a la matinada. Des del balcó de l'Ajuntament es donaran les campanades que anuncien el nou any.

  No faltarà la visita dels personatges més esperats aquestes festes. El 23 de desembre arribarà Papà Noel a la plaça de l'Ajuntament per a veure als més xicotets. El 28 de desembre l'emissari dels Reis Mags estarà a Teulada i el 30 en Moraira per a recollir les cartes per a les seues majestats. La cavalcada de Reyes, el 5 de gener, començarà a les 17.30 hores en Moraira i a les 19.00 a Teulada.

  Pujar