elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira inicia el curs 2020/2021 del Consell de la Infància

Teulada Moraira inicia el curs 2020/2021 del Consell de la Infància

  El Consell de la Infància de Teulada Moraira va celebrar ahir dijous la seua primera sessió del curs 2020-2021. Aquesta primera reunió va servir per a renovar els càrrecs de les xiquetes i xiquets. Es van incorporar 10 nous membres del 5é curs dels centres escolars Sant Vicent Ferrer de Teulada i Cap d'Or de Moraira.

  Aquest Consell és un òrgan municipal i és la base del segell Ciutat Amiga de la Infància d'UNICEF que ostenta el nostre municipi. Els consellers i conselleres es reuneixen mensualment per tractar els aspectes de rellevància municipal en matèria infantil i està format per membres de distintes edats (quint i sext de primària i alumnat de primer i segon de l'ESO).

  La primera sessió va servir per a realitzar la presentació de membres i els projectes que treballaran en l'any vinent 2021, també es va fer participe de la programació preparada per al dia mundial de la infància que es celebrarà el proper 20 de Novembre així com els projectes més propers en els quals participaran de forma activa.

  Aquest Consell ha adquirit un alt grau de maduresa participativa, els membres més veterans estan adquirint un paper important i actuaran com a procuradors en les properes sessions i també han mostrat el seu desig de formar un Consell de l'Adolescència, projecte en el qual ja es treballa des de la Regidoria de Joventut i Infància.

  A l'acte d'inici va assistir l'Alcaldessa Rosa Vila Vallés la qual es va dirigir a tots els membres: "Teulada Moraira té la sort de tenir una infància participativa que demanda el sue espai i tenir veu en la nostra societat, és un plaer participar en els vostres debats i formar part d'aquest equip que formeu totes i tots els Consellers. L'Ajuntament té un gran compromís amb vosaltres i continuarem treballant per fer els vostres projectes una realitat".

  Per la seua part, el Regidor d'Infància Aitor Llobell Sala va traslladar l'enhorabona i l'agraïment als nous membres per haver adquirit el repte de ser la veu de la infància del municipi, va animar als veterans a continuar treballant i formar el seu propi projecte adolescent.

  Pujar