18 de gener de 2021 18/1/21

Teulada Moraira convoca els seus concursos de narrativa juvenil i pintura

  L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de la Regidoria de Cultura, ha convocat dues dels seus més representatius concursos el ‘V Premi Vila de Teulada de narrativa juvenil’ i el ‘XXVIII premi d'obra bidimensional Vila de Teulada’. 

  El ‘V Premi Vila de Teulada de narrativa juvenil’ té com a objectiu promoure la creació literària d'obres en prosa que desperten el gust per la lectura a la població juvenil. Els treballs, amb una extensió mínima de 80 pàgines, hauran d'estar escrits en valencià o altres llengües normatives variants del català.

  El termini de presentació de les obres finalitzarà el 2 d'abril, i hauran de ser remeses a la Regidoria de Cultura. El premi establit serà de 3.500 euros i l'autor cedirà els drets d'explotació de l'obra a l'editorial Bromera.

  La Regidoria ha convocat també el ‘XXVIII premi d'obra bidimensional Vila de Teulada, concurs de pintura en el qual es podran participar amb un màxim de dues obres que deuran s'entregades en el Centre Ecomuseogràfic abans del 30 de maig.

  El guanyador rebrà un premi de 4.000 euros i la seua obra passarà a ser possessió de l'Ajuntament de Teulada Moraira. El lliurament de premis i la inauguració de l'exposició de les obres tindrà lloc en el marc de les celebracions del 9 d’Octubre.

  Pujar