1 de juny de 2020 1/6/20

Teulada Moraira celebrarà el dia 23 el tradicional “Cant de la Sibil·la”

Teulada Moraira celebrarà el dia 23 el tradicional “Cant de la Sibil·la” - (foto 1)

  Teulada Moraira celebrarà, dilluns que ve 23 de desembre, l'òpera musical "El Senyal del Judici. El Cant de la Sibil·la”, que organitza la Associació de dolçainers i tabaleters, Colla el Falçó de Teulada, com a preludi del Nadal. Un any més aquesta popular representació és possible gràcies a diferents entitats coordinades sota la direcció artística de Rafa Soriano.

  El programa de “El Cant de la Sibil·la” començarà a les 19.30 hores amb el toc de tempesta amb la campana de Bàrbara, primer avís de la celebració. La concentració serà en la plaça del Porxe per al cercaviles que començarà a les 19.35 amb el grup de ballarins de la “Dansa de la Mort”.

  A les 19.45 hores serà el segon toc de tempesta i la “Dansa de la Mort” en la plaça de l'Església. L'entrada de la Sibil·la, els angels custodis i el grup de dansa amb la Colla El Falçó a l'església de Santa Caterina per la porta de la Divina Pastora serà a les 19.55 hores.

  A les 20 hores serà el tercer toc de tempesta i l'inici de l'òpera musical "El Senyal del Judici. El Cant de la Sibil·la”.

  Els que desitgen assistir a la representació, i amb la finalitat d'evitar aglomeracions, hauran de sol·licitar la seua invitació, perquè els seients seran numerats. El repart d'invitacions començarà el dia 18 de 9 a 14 hores, 2 per persona, fins al divendres. El lloc per a recollir-la serà l'oficina del CREAMA en Moraira i el Centre Ecomuseogràfic de Teulada. A més, si no es pot acudir personalment es podran sol·licitar per correu a xirimitersdeteulada@gmail.com, els correus es podran enviar fins al dissabte.

  Pujar