25 de setembre de 2020 25/9/20

Teulada Moraira aposta pel feminisme per a canviar el món

Teulada Moraira aposta pel feminisme per a canviar el món - (foto 1)
  • El Consistori llig un manifest institucional

L'ajuntament de Teulada Moraira ha llegit hui un manifest institucional per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, celebrat ahir 8 de març. La regidora d'Igualtat, Mamen Botija, ha sigut l'encarregada de llegir aquesta declaració d'intencions en la qual s'aposta perquè el feminisme canvie el món.

La regidora ha posat de manifest les desigualtats en àmbits com el laboral o l'educació; la discriminació patida en molts àmbits i la violència de gènere.

Botija ha expressat la necessitat que el feminisme comence en l'educació: “l'educació és un element fonamental per a combatre la violència de gènere i donar eines; exigim que lluite contra el model de sexualitat misògina, contra la normalització de la reificació de les dones i la mercantilització. Exigim una educació que no invisibilitze a les dones, una educació en valors, on la coeducació i l'educació afectiu-sexual a les escoles formen persones per a un món d'igualtat en drets i de respecte, sense estereotips de gènere. Exigim una escola laica, pública i feminista, lliure de valors patriarcals” ha comentat.

Finalment, ha recordat que el 8 de març són tots els dies, que el camí és llarg i que juntes es pot canviar el món.

Pujar