elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada celebrarà les festes de Sant Antoni el 18 i 19 de gener

Teulada celebrarà les festes de Sant Antoni el 18 i 19 de gener
  MÉS FOTOS
  Teulada celebrarà les festes de Sant Antoni el 18 i 19 de gener - (foto 2)

  Teulada celebrarà les festes en honor a Sant Antoni del 18 al 19 de gener. Aquestes celebracions, declarades d'Interés Cultural, estan organitzades per la Colla El Falçó i la parròquia Santa Caterina i compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Teulada Moraira i altres entitats.

  La plantada de la foguera de Sant Antoni en la plaça del Porxe donarà principi a aquesta festivitat, el dissabte 18 de gener a les 12.00 hores. A les 13.00 es realitzarà el tradicional volteig de campanes. A la vesprada, a les 18.30 hores els carrers s'ompliran de música i teatre amb la cercavila dels dimonis de Sant Antoni a càrrec de l'alumnat de l'Escola de Teatre de Teulada. Una vegada finalitze, al voltant de les 19.30 hores, es cremarà la foguera i es repartirà coca maria i mistela.

  El diumenge començarà a les 12.00 hores amb la concentració d'animals al costat de l'ermita de Sant Vicent per a procedir a la cercavila que traslladarà la imatge del sant fins a l'església de Santa Catalina acompanyats per la Colla El Falçó. A les 12.30 hores serà la benedicció dels animals i es repartiran els tradicionals rollets de Sant Antoni en la plaça de l'església.

  Pujar