19 d’octubre de 2020 19/10/20

S'inicia el diagnòstic i el procés participatiu de l'Agenda 2030 i els ODS a Teulada Moraira

S'inicia el diagnòstic i el procés participatiu de l'Agenda 2030 i els ODS a Teulada Moraira - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  S'inicia el diagnòstic i el procés participatiu de l'Agenda 2030 i els ODS a Teulada Moraira - (foto 2)

  Comença el primer dels dos diagnòstics que estan planificats en l'Agenda 2030 i els ODS a Teulada Moraira organitzat per l'Ajuntament a través de la Regidoria de Medi Ambient. En concret es posa en marxa el Diagnòstic participatiu sobre cada ODS en el municipi.

  Alguns dels objectius principals de l'activitat són: Identificar la situació de cada ODS a Teulada Moraira; realitzar un diagnòstic DAFO, o identificar els recursos presents en el territori que puguen tindre interés o ser mobilitzats en actuacions relacionades amb el projecte.

  Per a aconseguir aquesta meta és fonamental la participació ciutadana, de tal manera que s'incorpore el coneixement de proximitat, la informació, l'interés, els suggeriments, inquietuds, propostes, etc.

  El desenvolupament sostenible en tot el municipi, els diagnòstics, avaluació, propostes, només seran realment aplicables si cadascun de nosaltres, com a veïnes i veïns, ens impliquem personalment; des d'intervindre en un procés participatiu sobre l'Agenda 2030 i els ODS a replantejar-nos les maneres de viure, consumir, desplaçar-nos, treballar, informar-nos i relacionar-nos amb el territori entre altres.

  La participació estarà oberta a tota persona, veïna i veí de Teulada Moraira a través del següent enllaç a l'enquesta habilitada: https://forms.gle/K18cTuYQDMSGHEu99

  Tota la informació estarà disponible en la web de l'Ajuntament de Teulada Moraira en l'apartat “Agenda 2030”

  La informació serà gestionada per l'entitat que realitza el procés participatiu i es tractarà de manera confidencial.

  Pujar