elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els primers 20 dies de l'Estat d'Alarma se salden amb 53 denúncies a Teulada Moraira

Els primers 20 dies de l'Estat d'Alarma se salden amb 53 denúncies a Teulada Moraira

    La Policia Local de Teulada Moraira continua realitzant una important labor com a servei essencial davant la crisi sanitària provocada pel covid-19 i la declaració per part del Govern d'Espanya de l'Estat d'Alarma. En els primers 20 dies de l'Estat d'Alarma els agents de seguretat han interposat 53 denúncies pel seu incompliment.

    Els agents, que patrullen diàriament la localitat per a garantir la salut i el compliment de l'Estat d'Alarma, en aquests primers 20 dies han identificat a 715 persones i 765 vehicles. A més, en aquests moments estan realitzant el seguiment de 21 casos de violència de gènere, cal recordar que el 016 segueix a disposició de la ciutadania per denunciar si estàs sofrint maltractament, és un número segur que no deixa rastre en el dispositiu telefònic. També han atés una persona sense llar i a sis famílies que les han derivades a serveis socials per obtenir ajuda.

    El telèfon d'atenció ciutadana habilitat per la Policia Local ha atés més de 340 crides amb tota mena de consultes. El telèfon 965 74 01 58, extensió 1224 i s'atén d'11.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores.

    L'Ajuntament de Teulada Moraira vol recordar a la ciutadania la importància de complir amb el decretat pel Govern per a garantir la salut pública, agrair als cossos de seguretat i treballadors de serveis essencials la seua labor durant aquesta crisi sanitària.

    Pujar